Masaže

ANTICELULITNA MASAŽA

 

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće i sjaja kože te poboljšane cirkulacije. Kada se postignu dobri rezultati, učinkovitost traje kroz jedno vrijeme. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti s masažom kako se celulit ne bi vratio.
U cilju najboljeg rezultata, anticelulitna masaža se kombinira s anticelulitnom kremom ili uljem, limfnom drenažom, toniziranjem mišića, pravilnom prehranom i povećanim unosom vode u organizam.
Anticelulitna masaža je dio posebne tehnike vezivno-refleksne masaže koja se koristi za rješavanje problema celulita. Masažni pokreti vrlo su specifični i dosta se razlikuju od klasičnih.
Obrađuju se sve zone nogu (prednja i stražnja strana natkoljenice, unutarnja i vanjska strana bedra, potkoljenice te stražnjica). Ovom masažom djelujemo dubinski na masno i na vezivno tkivo, što se u klasičnoj masaži ne događa.
Kod anticelulitne masaže se koriste razni pokreti (glađenje, gnječenje, pinch, trljanje) koji ne smiju biti bolni, uz tendenciju kretanja prema srcu kako bi se stimulirao odvod limfe koji završava kod srca.
Masirati se može onoliko čvrsto koliko to dozvoljava tkivo klijenta. Ukoliko je ono jako osjetljivo i ako neki pokreti izazivaju jaku bol, to je znak da će ostati modrice. U tom slučaju ne radi se takva čvrsta masaža, već se kreće s puno blažim oblikom masaže, sve dok se tkivo klijenta ne prilagodi na taj specifični način masiranja. Pri prevelikoj osjetljivosti kože i tkiva umjesto anticelulitne masaže provodimo ručnu limfnu drenažu, jer se traumatizirano tkivo ne oporavlja dovoljno brzo da bismo mogli krenuti dalje s tretmanima.

KLASIČNA RUČNA MASAŽA

 

Klasična masaža je najznačajnija masaža za poboljšanje cirkulacije, ali i bazna masažna tehnika za svakog profesionalca. Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava.
Pet osnovnih pokreta usmjerenih prema srcu izvodi se kako bi se tijelo nježno manipuliralo.
Opće djelovanje dovodi do osjećaja opuštenosti i ugode.
Klasična ručna masaža primjenjuje se:

  • kod tegoba u leđima, kao što su kronične križobolje ili bolnog srednjeg dijela leđa (područje između i ispod lopatica)

  • indicirana je kod probavnih smetnji, glavobolje, depresije, stresa, anksioznosti

  • vrlo je učinkovita u kombinaciji s obradom refleksnih zona na stopalu

  • sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene pokretljivosti zgloba)

  • učinkovita je kod mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća ili iščašenja zglobova

  • pomaže kod problema s cirkulacijom, grčevima, edemima zglobova, “teških nogu” te ublažava sve vrsta reumatskih tegoba

  • opušta anksiozne i nervozne osobe sklone stresu

  • pomaže pojedincu da lakše prihvati vlastito tijelo i izgradi samopouzdanje

  • pomaže pri smanjenju naslaga masnoća

  • Blagotvorna je kod problema s disanjem.

EKSKLUZIVNE MASAŽE

 

Ruke su najfiniji instrument pomoću kojeg možemo djelovati na sve tjelesne funkcije. Poticanjem limfe izbacit ćemo iz vašeg tijela toksine, zategnuti kožu, riješiti se celulita, znatno pridonijeti poboljšanju vašeg zdravlja te vam pomoći da se kompletno relaksirate.

BAMBINA MASAŽA

Masaža cijelog tijela toplim uljem, masaža glave i pinde, u trajanju od 60 minuta. Ovo je jedinstven i savršen način da opustite tijelo i nađete unutrašnju harmoniju i balans.

BAMBINA RELAX & ENERGIZE MASAŽA

Masaža cijelog tijela toplim uljem, masaža lica i glave, u trajanju od 75 minuta. Odmorite svoju umornu kožu i otklonite stres uz kompletnu relaksaciju i priuštite svome tijelu posebno iskustvo na kojem će vam biti zahvalno.

FITNESS MASAŽA

Masaža cijelog tijela posebnom fitness tehnikom masiranja, za čvršće tijelo i kožu, u trajanju od 60 minuta. Ovaj tretman aktivira funkciju kože i stimulira interakciju između stanica i tkiva kože, za što bolju cirkulaciju, tonus, preoblikovanje tijela i uglađenu figuru.

IDEAL BODY MASAŽA

Masaža cijelog tijela s elementima anticelulitne masaže nogu, u trajanju od 60 minuta. Ciljani tretman za relaksaciju i razgradnju masnih stanica na kritičnim zonama. Ublažite napetost i stimulirajte mikro-cirkulaciju.

Gdje se nalazimo

 

Babonićeva 111,

10000 Zagreb

Kontakt

 

Telefon: +385 1 4816 177

Email: info@bambina.hr

Radno vrijeme

 

Pon – Pet: 09 – 21 h

Sub: 09 – 15 h