Uljepšavanje

UGRADNJA NOKTIJU

 

Najnoviji trendovi i najkvalitetnija izrada mogu biti odgovorni za najglamurozniji izgled vaših ruku i noktiju. Izdvajamo iz ponude: ukrašavanje noktiju gelom i trajnim lakom.

TRAJNI LAK

U Beauty Centru Bambina pronaći ćete OPI i CND Shellac trajne lakove! 

Trajni lak ili soak-off lak znatno se razlikuje od običnih i standardnih lakova, najviše po trajanju. Naime, specifičan je po tome što nakon nanošenja može ostati na noktima i do dva tjedna. U ta dva tjedna nokti ne mijenjaju formu i oblik, a boja laka je postojana kao prvog dana. Točna duljina postojanosti laka individualna je i ovisi isključivo o brzini rasta noktiju. Najčešće je to razdoblje od dva tjedna do mjesec dana.

MANIKURA

 

Naše ruke govore mnogo o nama, stoga je dobro posebnu pažnju posvetiti tradicionalnoj manikuri.
Manikura poboljšava teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju, a ujedno im daje lijep i poliran izgled. Bambinin tim stručnjaka manikuru radi prema svojoj tradicionalnoj recepturi, a rezultat su uvijek lijepe i njegovane ruke, s urednim i prekrasnim noktima.

PEDIKURA / MEDICINSKA PEDIKURA

 

Pokrivene cijelu zimu, a zatim gole cijelo ljeto i izložene stotinama prehodanih kilometara… Da, to su vaša stopala! Upravo zato je njega stopala iznimno važna za svakog pojedinca, dok je suha koža na stopalima uobičajen i najčešći problem.
Stručni tim Bambine već dugi niz godina njeguje jednu od najboljih medicinskih pedikura u gradu.

Našom pedikurom uklanjamo zadebljanu kožu, oblikujemo i tretiramo nožne nokte, umasiravamo ulja i kreme za umirenje i omekšavanje vaših stopala, čineći da se osjećate laganiji i ljepši.

SOLARIJ UWE S CLASS

 

Odličan je izbor u prvom redu zato jer sami možete odrediti jačinu lampi od 1 do 5, posebno na licu, a posebno na tijelu. Naime, svatko od nas drugačije tamni, netko prije pocrni u licu, a netko na nogama, dok na ovaj način – kao da sami reguliramo sunčanje, a time naravno i stupanj tamnjenja.

OBLIKOVANJE OBRVA I TREPAVICA

 

Obrve svojim oblikom, debljinom, dužinom i bojom bitno utječu na estetski izgled svakog čovjeka. One licu mogu dati određeni izraz i bitno ga promijeniti. Prema estetskim kriterijima oblik obrva treba pratiti prirodni luk oka, dok boja mora biti u skladu s bojom kose.
Iako debljinu i dužinu obrva diktira moda, mi u Bambini vjerujemo da su obrve najljepše ako su umjerene debljine i dužine.

EKSTENZIJE TREPAVICA

 

Duge i uvinute trepavice oduvijek su bile san svake žene. Sada i vi možete ostvariti svoj san ugradnjom ekstenzija trepavica. U dogovoru sa stručnom osobom sami dogovarate dužinu, gustoću i uvijenost trepavica. Nakon ugradnje više nema potrebe za maskarom, a pogled je uvijek jednako lijep.

Gdje se nalazimo

 

Babonićeva 111,

10000 Zagreb

Kontakt

 

Telefon: +385 1 4816 177

Email: info@bambina.hr

Radno vrijeme

 

Pon – Pet: 09 – 21 h

Sub: 09 – 15 h