Depilacija

Logo Bambina Beauty Centar - stranica depilacija

Depilacija ili proces odstranjivanja dlačica nezaobilazan je ritual u njezi tijela i stvar osobne higijene, kojoj pristupamo na nekoliko načina. U tu svrhu žene se koriste raznim tretmanima, od onih svakodnevnih kao što su britvice, preko voska i šećerne paste pa sve do bitno trajnijeg rješenja u vidu laserskog uklanjanja dlačica. Metoda je zbilja mnogo, a koju ćete odabrati, ovisi o tome kakve rezultate želite. Britvica se možda čini kao najjednostavnije i najbrže rješenje, no rezultira brzim povratkom dlačica, koje se vraćaju još jače i deblje.

Dijametralno suprotna metoda je upravo laser, koji postaje sve popularniji na našoj sceni, a ne čudi ni zašto. Ukloniti dlačice na dulji period, čini se kao ideal svih zaposlenih žena čija je svakodnevica toliko užurbana, da im ostala polu-rješenja, koja od njih zahtijevaju vrijeme i trud, više nikako nisu po volji. Tretman laserom možda je investicija, no svakako je investicija koja vrijedi na duge staze i koja će vam dugoročno osigurati glatke i sjajne noge (Journal.hr – članak).

Folikule dlačica se mogu trajno ukloniti samo kada se nalaze u prvobitnoj fazi tj. u fazi rasta, što bi značilo da na tretman morate doći sa neobrijanim dlačicama kako bi se depilacija uspješno izvršila. Na početku tretmana se nanosi gel na odabrano područje za depiliranje, a zatim se tretiraju neželjeni korijeni dlaka sa visokokontroliranim svjetlosnim impulsima. Apsorbirana svjetlost zagrijava dlačicu u folikuli, a radiofrekvencijski impuls je zauvijek uništi bez da ošteti okolne stanice.

Tretman trajne depilacije moguć je kod dlaka svih boja, pa tako i svijetlih, crvenih ili pak dlaka u fazi sijedenja, a vrši se na svim tipovima kože. Popratne pojave su rijetke, postoji mogućnost laganog crvenila ili blaga natečenost, ali sve to ubrzo nestane kao da niste ni radili tretman. Najčešće je potrebno napraviti više tretmana kako bi se postigla potpuna depilacija željenog područja i sve ovisi o dijelu koji smo odlučili trajno depilirati, te razmak između tretmana određuje ritam rasta dlake koji također ovisi o dijelu tijela kojeg tretiramo.

METODE DEPILACIJE:

  • Trajna Depilacija SHP SHR
  • Depilacija šećernom pastom
  • Ukljanjanje dlačica patronama
Trajna Depilacija - Bambina

TRAJNA DEPILACIJA SHP SHR

Najnovija bezbolna metoda trajnog uklanjanja dlačica i jedina koja osim tamnih uklanja čak i svijetle dlačice. Metoda koja garantirano rješava problem uraslih dlačica, a nakon tretmana koža postaje i ostaje svilenkasta i glatka. Može se tretirati cijelo tijelo.

SHR tehnologija bolja je od ostalih jer:

– potpuno je bezbolna

– ima laser koji prepoznaje svijetlu dlaku, što nije mogao niti jedan do sada

– nakon tretmana nema nikakvog traga na koži, nema crvenila niti bilo kakve iritacije

– može se raditi ljeti i ne smeta joj preplanula koža

– rješava problem uraslih dlaka, koža ostaje glatka i potpuno čista (bebina koža)

Radi se kura u prosjeku od 6 tretmana, jednom u razdoblju od 4-6 tjedna.
Kada se jednom napravi trajna depilacija, nema više održavanja.
Kao što kaže njezin naziv, rezultat je trajan.

Depilacija šećernom pastom - Beauty Centar Bambina

UKLANJANJE DLAČICA ŠEĆERNOM PASTOM

Ovom metodom uklanja se 90% dlačica s korijenom (dok se voskom uklanja do 50% dlačica s korijenom). Pasta je prikladna za sva stanja kože i različite tipove dlačica te je učinkovita pri uklanjanju kraćih dlačica.
Posebno je pogodna za osobe s osjetljivom kožom te osobe sklone proširenim kapilarama, jer se nanosi hladna na kožu.
Koža ja nakon depilacije izuzetno glatka i mekana i nema crvenih točkica zbog uklanjanja dlačica u smjeru njihova rasta. Prilikom ove depilacije dlačice ne urastaju pod kožu što je njezina velika prednost. Pasta je potpuno prirodna, spravljena od mješavine glukoze, fruktoze i vode te ne izaziva alergijske reakcije.

Patrone - Beauty Centar Bambina

UKLANJANJE DLAČICA PATRONAMA

Vosak se pomoću patrona nanosi na kožu i odstranjuje jednokratnim celuloznim trakama. Depilacija hladnim voskom nije pogodna za osobe koje imaju problema sa venama i ispucanim kapilarama – u tim slučajevima preporuka je depilacija šećernom pastom.

Gdje se nalazimo

 

Babonićeva 111,

10000 Zagreb

Kontakt

 

Telefon: +385 1 4816 177

Email: info@bambina.hr

Radno vrijeme

 

Pon – Pet: 09 – 21 h

Sub: 09 – 15 h