Oblikovanje tijela i mršavljenje

ACCENT XL

 

Od drugih salona razlikujemo se po tome što smo od prvog dana pratili svjetske trendove opreme u aparaturi, a tome smo ostali vjerni do dana današnjeg. Gotovo prvi u gradu nabavili smo aparat Accent XL.

On je veliki hit u svijetu i koriste ga najpoznatije hollywoodske glumice poput Sharon Stone i Oprah Winfrey, a o njemu se je naveliko pisalo u časopisima “O magazine”, Marie Clare i drugima.

Radi se o najučinkovitijoj i dugoročnoj metodi koja se bazira na radio valovima.
Tretman Accentom zovemo i ne-invazivna liposukcija.

Unipolarnom glavom čvrste masti razgrađujemo u tekuće stanje, baš kao što se to radi za vrijeme operacije, a bipolarnom glavom zatežemo kožu, dižemo tonus i razgrađujemo celulit.

Organizmu je potrebno 10-ak dana da rastopljene masti razgradi na trigliceride, digliceride, slobodne masne kiseline i na kraju sve to pomokri.
Da se ne bi previše opteretili bubrezi i jetra, obavezno je piti 2-3 litre tekućine vode ili čaja dnevno.

Ukoliko osoba nema veći višak kilograma, dijeta nije obavezna.
Koliko centimetara manje? To je individualno, zavisi koji se dio tijela tretira i koliki je sloj masnih stanica. U jednom tretmanu, npr. na trbuhu, to je u prosjeku između 2-6 cm u obujmu.

TRANZION

 

Trend ime koje daje odlične rezultate za cijelo tijelo, za mršavljenje i učvršćivanje. U samo 20 minuta moguće je preoblikovati tijelo i izgubiti centimetre već tijekom prvog tretmana. Sofisticirani elektrostimulator povećava potrošnju masti, ubrzava metabolizam i osnažuje tijelo. Studije su pokazale da je 20 minuta tranziona jednako stimulaciji mišića prilikom 3 sata vježbanja.

ISOGEI

 

Izometrična gimnastika lica i tijela za kompletno učvršćivanje, podizanje mišića i mišićnih skupina, lifting lica i cijelog tijela. Odlična vježba otpora koja povečava snagu mišića za 100%. Jedinstvena gimnastika mišića, a posebno onih podložnih atrofiji.
U samo 10 minuta dnevno stražnjica postaje podignuta i čvrsta, a noge duže.

RUČNA LIMFNA DRENAŽA

Ruke su najfiniji instrument pomoću kojeg možemo djelovati na sve tjelesne funkcije.
Poticanjem limfe izbacit ćemo toksine, zategnuti kožu, riješiti se celulita i znatno pridonijeti bržem i efikasnijem mršavljenju.
Izbacivanjem tekućine smanjit ćemo otečenost i nepotrebno skupljanje vode u cijelom organizmu.
Zastoj u limfnom optoku gotovo je svakodnevan, a jedan od najčešćih koji prepoznajemo je oticanje nogu, stopala i zglobova nakon višesatnog stajanja ili hodanja.

Osim što je preporuka limfne drenaže nakon estetskih operacija, izuzetno je bitno napraviti limfnu drenažu prije same operacije kako bi ciljano područje npr. lice ili nos doveli u stvarno stanje, odnosno izbjegli otečenosi i izbacili višak tekućine.

Ukratko, limfna drenaža koristi se kako za estetske tako i za zdravstvene svrhe.

MADEROTERAPIJA

Maderoterapija – masaža drvenim valjcima (oklagijama) je posebna vrsta anticelulitne masaže. Ovom anticelulitnom tehnikom stimuliramo limfni sustav, izbacujemo toksine-prvi korak u uspješnom riješavanju celulita; smanjujemo obujam nogu, trbuha, ruku, bokova;  podižemo guzu;
zatežemo kožu

 

 

HONEY MINERAL INFUSION

Tretman termo dekom na bazi meda, eteričnih ulja i aktivnih soli, kako bismo što učinkovitije izbacili višak tekućine i toksine iz organizma te samim time ubrzali proces mršavljenja.

Djelovanje:
· Stimulira mikrocirkulaciju i drenažu – daje snažan poticaj detoksikaciji i eliminaciji nagomilane      tekućine
· Uklanja napetost, dubinski relaksira, uklanja osjećaj težine i umora
· djeluje zaštitnički na vene i kapilare
· Uklanja nadutost i PMS
· Učvršćuje, potiče regeneraciju kolagenskih vlakana, obnavlja elastičnost, glatkoću i svježinu       mladenački zdrave kože

 

AROMAWICKEL

 Specijalni tretman za otklanjanje celulita i smanjenje obujma.
• Metoda se bazira na hladno – toplom efektu. Specijalni wickel losioni sadrže eterična ulja: eukaliptusa, paprene metvice,mentola i ružmarina. Na površini tijela oni stvaraju intenzivni osjećaj vrućine nakon 5 – 10 minuta, te povečavaju prokrvljenost. Tijelo osijeća nutarnju hladnoću /nedostajuću prokrvljenost unutarnjih organa/, trošenje dodatnih hranjivih sastojaka i vrijednosti (masnoće, šečer i dr.). Na taj način direktno na problematičnim zonama nastaje – četverostruko sagorijevanje hranjivih tvari. 

 

TOP SLIM

Tretman koji oblikuje tijelo, razgrađuje masti i celulit, a ujedno zateže kožu.
Top slim ekskluzivna je formula bazirana na izvanrednom sinergijskom djelovanju odabranih aktivnih sastojaka klinički dokazane djelotvornosti i njihovoj visokoj koncentraciji koja osigurava punu terapijsku vrijednost.
Na prirodan i zdrav način potiče i optimizira ukupne metaboličke procese u regulaciji prekomjerne tjelesne težine i smanjenju obujma i celulita.
Djelovanje:
· Snažno djeluje na lipolizu, napada nabujale masne stanice zarobljene u adipoznom tkivu i ubrzava njihovu razgradnju i redukciju
· Djeluje protiv ponovne akumulacije masnoća
· stimulira drenažu, poboljšava mikrocirkulaciju, resorpciju i eliminaciju otopljenih masnoća i nagomilane tekućine

 

 

 

THALGO SLIM & SCULPT

Tretman s dvostrukim djelovanjem (protiv celulita i za oblikovanje i učvršćivanje).

Ovaj tretman za oblikovanje tijela i mršavljenje idealan je za osobe s namreškanim, začepljenim i hladnim celulitnim područjima na donjem dijelu tijela (unutrašnjost koljena, jahače hlače i trbuh), kao i za opuštenu kožu (unutrašnjost nadlaktica, unutrašnjost bedara, stražnjica, trbuh, itd.).
Sa svakim tretmanom masne naslage se smanjuju, tijelo se pročišćava, a figura redefinira. Tretman obuhvaća i njegu grudi. Posebnost ovog tretmana za mršavljenje je licencirana fintess masaža tijekom koje se nanose 5 vrsta krema i dvije maske, od kojih je svaka namijenjena drugom dijelu tijela.

 

Gdje se nalazimo

 

Babonićeva 111,

10000 Zagreb

Kontakt

 

Telefon: +385 1 4816 177

Email: info@bambina.hr

Radno vrijeme

 

Pon – Pet: 09 – 21 h

Sub: 09 – 15 h